maandag 24 april 2017

100km lopers aanmoedigen vanop de "Culinaire sneukeltoer"

Ook de inschrijvingen voor de "Culinaire sneukeltoer" zijn geopend. We werken samen met 3 top restaurants uit Aalter. Tijdens de bostrails leerden jullie 't Vijfde seizoen reeds kennen. En ook Woestyne en Callas's zijn van de partij. Allen met een mooie vermelding in de culinaire gidsen (bvb Gault Millau 15/20 en 2x 13/20).


Zij zorgen elk voor een Culinaire sneukeling langs het parcours. En ook na het afleggen van het parcours is er nog een extraatje van één van hen. Er zijn 2 formules. Een vegetarische en een gewone sneukeltoer. In uw inschrijvingen zijn deze 4 sneukelingen inbegrepen. En geeft u ook direct mee welke formule u kiest. Voor de dranken kunt u ter plaatse nog kiezen voor water, frisdrank of iets passend. Dit wordt dan ter plaatse afgerekend.


Het parcours legt u bij voorkeur al wandelend af. Maar ook fietsen kan. U volgt het zelfde parcours als de deelnemers van het BK/KVV 100km. Maar wel in de omgekeerde richting. U kunt kiezen voor het volledige parcours van 10 km. Of u kunt ook inkorten tot 8, 7 of 5 km. Zo kunt u ook nog de atleten aanmoedigen en een extra hart onder de riem steken.


Deelnemen kan enkel via voorinschrijving. Dit kan vanaf nu tot vrijdag 26 mei 's middags. Kostprijs bedraagt € 17,50. U gebruikt hiervoor de zelfde inschrijfpagina (via deze link) als voor de lopen zelf.Geen opmerkingen:

Een reactie posten